Το email marketing είναι ίσως το αποδοτικότερο κανάλι προώθησης που ανήκει σε μία επιχείρηση
 

To Email Marketing έχει και πάντα θα έχει μία διαχρονική αξία

Το Email Marketing επιτρέπει σε μία επιχείρηση να επικοινωνήσει το μήνυμά της έχοντας χαμηλό κόστος και υψηλή απόδοση
1

Δημιουργούμε καμπάνιες email προσαρμοσμένες στο κοινό σας με στόχο την προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών και την προσέλκυση νέων πελατών

2
Το Email Marketing προσφέρει μία αποδοτική σύνδεση με το κοινό-στόχο σας και επιφέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Ελάτε σε επαφή με τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες σας και ενημερώστε τους για τα τελευταία νέα, εξελίξεις και προσφορές. Χτίστε το κοινό σας μέσω της συνδρομής σε email lists και προσφέρετε περιεχόμενο σχετικό με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των πελατών σας.
3
Οι ειδικοί του Online Marketing πιστεύουν ότι το Email Marketing, αποτελεί ένα βασικό σημείο της Online στρατηγικής μίας επιχείρησης. Μία προσεκτικά σχεδιασμένη, στοχευμένη στρατηγική email marketing είναι ιδιαίτερα σημαντική στην αναγνωρισιμότητα του brand, προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και στην αύξηση του αριθμού των conversions.
4
Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τα καλύτερα εργαλεία, μεθόδους, πρακτικές και μέτρηση αποτελεσμάτων, με σκοπό την επίτευξη της μέγιστης αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε την καμπάνια email marketing, από τον σχεδιασμό των email έως την παρακολούθηση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Ενδιαφέρεστε για το Email Marketing;

Γνωρίστε τις δυνατότητες του Email Marketing και πως μπορείτε να το αξιοποιήσετε στην δική σας επιχείρηση